Конкурс

"Учитель року - 2017" 


Справжній педагог, випереджаючи свій час, має працювати на майбутнє, і саме тому педагогічну професію вважають творчою місією. За твердженням В.О.Сухомлинського, тільки творчий учитель спроможний виховати творця: «Ми маємо справу з найскладнішим, неоціненним, найдорожчим, що є в житті, – з людиною. Від нас, від нашого вміння, майстерності, мистецтва, мудрості залежить її життя, здоров’я, розум, характер, воля, громадянське й інтелектуальне обличчя, її місце і роль у житті, її щастя».Найвищим рівнем педагогічної діяльності є педагогічна майстерність, яка ґрунтується на високому фаховому рівні педагога, його загальній культурі та педагогічному досвіді. Розкрити талановитого вчителя, дати йому можливості для розвитку творчості, сприяти творчим педагогічним пошукам — завдання Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». У цьому навчальному році представити свої професійні здобутки учителі зможуть у таких номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво» і «Початкова освіта».
В конкурсі прийняли участь 4 вчителя початкових класів. 14 грудня на базі КЗ «Оріхівський НВК №2» відбувся    ІІ ( районний) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» в номінації «Початкова освіта».
На заочний етап були подані матеріали для оцінювання :
  • відеозапис уроку проведеним конкурсантом в навчальному закладі,
 мета якого - виявлення професійної компетентності,умінь запровадження власних методичних здобутків, обраної педагогічної технології під час навчально-виховного процесу.;
  • самоаналіз проведеного уроку, мета  якого демонстрація спроможності конкурсанта до педагогічної рефлексії, власний аналіз та коментування особливостей проведеного уроку в цілому.
Фахове журі попередньо оцінило матеріали учасників.
На конкурсі «Педагогічна візитка вчителя» конкурсанти демонстрували власний педагогічний досвід , методичні здобутки, вираження результативності застосування обраної педагогічної технології.

Третє місце посіла  Демидьонок Оксана Володимирівна.


 Фото

Коментарі