Шкільна осіння толока

 «Охайні приміщення, охайний двір!» - це одне з гасел нашої шкільної громади. Учні завжди охоче долучаються до традиційного осіннього і весняного прибирання пришкільної території.
     Напередодні канікул, 20 жовтня, після навчальних занять, у школі  проведено осінню толоку – прибирання пришкільної території, у якій взяли участь учні всіх класів, окрім наймолодших - першокласників.
    Захід було проведено за ініціативою трудового сектора учнівського комітету школи "Добробут". Відповідальні за трудові справи у класах, разом з класними керівниками, напередодні оглянули закріплені за класами ділянки території школи, визначилися з обсягом необхідних робіт, потрібним інвентарем, порядком проведення робіт.
     Шкільний колектив (учні, вчителі, технічні працівники) працював, не покладаючи рук, дбаючи про улюблений  заклад. За годину територія школи була приведена у належний стан. Приємно було оглядати територію, яка сяє чистотою та охайністю. Адже кожен учень знає , що чисте довкілля – це запорука гарного настрою.

Коментарі